Dark mode


A+ | Скинути | A-
Фонд гарантування з 18-ї спроби продав ресторан «Щекавиця» — кошти спрямують на закриття вимог кредиторів банку "Січ"
Фонд гарантування з 18-ї спроби продав ресторан «Щекавиця» — кошти спрямують на закриття вимог кредиторів банку "Січ"
Будівлю колись культового ресторану «Щекавиця», що розташовується на київському Подолі, продано. На сьогодні покупець, переможець останнього аукціону, перерахував усю суму – понад 16 млн грн – за лот. Відповідний договір купівлі-продажу укладено, отримані кошти будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів АТ «Банк Січ», що ліквідується Фондом гарантування вкладів.

Про це стало відомо з повідомлення ФГВФО.

“Останній, успішний, аукціон з продажу «Щекавиці» відбувся 27 грудня 2023 року. Це була 18 спроба реалізувати активи. Попередні торги, нагадаємо, також завершилися успішно, проте тоді переможець не розрахувався за лот. Результати продажу були скасовані, а аукціон визнано таким, що не відбувся. У результаті, з учасника аукціону було стягнуто гарантійний внесок, а активи перевиставлено на нове коло торгів.”

Зазначається, що ціна продажу за підсумками останнього аукціону, майже на 500 тисяч гривень перевищила попередню переможну ставку. 

Нагадаємо, уперше актив було виставлено на продаж 1 березня 2023 року. Одним лотом продавалися: будівля ресторану «Щекавиця» на київському Подолі; майже 3,5 тисячі основних засобів; і торговельна марка (знаки для товарів і послуг) Schekavica.

Ресторан «Щекавиця», загальною площею майже 885 кв.м, має більше 10 зал, стилізованих в атмосфері українського села. На жаль, за час, поки ресторан не працював, колорит було втрачено. Але місце розташування будівлі роблять її привабливим варіантом для інвестора, зацікавленого вести ресторанний бізнес.

Раніше Хрещатик писав, що Угода з продажу ресторану "Щекавиця" на київському Подолі зірвалася — актив ліквідованого банку "Січ" продавали 17-й раз

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15184
Опубліковано: 11.01.24